3 Nisan 2013 Çarşamba

POSTCARD TEAS





Yesterday we went to The Tea House in Covent Garden to buy some jasmin tea but the type which we buy normally was sold out. Then we decided to go to Postcard Teas in Dering Street, next to Bond Street and near Oxford Circus, another tea shop which we heard about it before moving to London.

When you compare with The Tea House you find less variety of tea and tea accessories maybe in Postcard Teas but at least the jasmin tea we bought smells and taste really good. Another thing we liked very much about this little elegant shop -and which is missing a lot in The Tea House- , was the attitude and smiling face of the gentleman who helped us to choose our tea. If you are tea addict like us and if you are around Oxford Circus, don’t forget to say hello to Postcard Teas.  

4 yorum:

  1. Teneke kutu manyağı olarak o kutulara bayıldığımı söylemek istiyorum kuzum :)

    Çay olarak sadece siyah çay içiyorum. Earl grey kesinlikle olmayacak ama, bergamut kokusunu sevmiyorum. Türk çayı ve Seylan çayı harmanı seviyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Kutular güzel ama o desenleri kağıt etikete basıp düz tenekeye sarmışlar, bence tenekenin üzerinde kalıcı baskı olsa daha güzel olurdu Depresif Ayucuğum. Bu üçüncü fotoğraftaki, onca kutunun içinde en sevdiğim oydu, şansımıza aldığımız yasemin çayının kutusu o çıktı :). Sen en çok hangisini sevdin?
    Biz çaykoliğiz bildiğin, her türlüsünü ve günün her saatinde bayıla bayıla içiyoruz kuzum.

    YanıtlaSil
  3. Teneke kutulara bayılırım bende.Küçük çaplı bir koleksiyonum var.Çayı ve kurabiyeyi en güzel onlar saklıyor bence.
    Ben çayımı demlerken 2-3 karanfil atarım içine,babaannemden yadigar.Günde 3 kez demlenir çayım.Bir kedisiz, bir de çaysız yapamam ben:)

    YanıtlaSil
  4. Biz de eski teneke kutuları çok seviyoruz. Ama kurabiyeleri ve çayı cam kavanozda saklamayı seviyoruz. Kocaman cam kavanoza dizilmiş kurabiyeleri seyretmek hoşumuza gidiyor. Aslında belki teneke kutuya koysak, aklımıza daha az düşerler, daha az dadanırız kurabiye kavanozuna :) .
    Karanfil, kekik, limon/portakal kabuğu, hepsi çok yakışıyor çaya. Çay, çay dedik de, galiba şimdi tam zamanı :) .

    YanıtlaSil

Thanks for your comments!